Vegokorv med ugnsbakade tomater

Vår veganska korv är god att servera precis hur du vill. Här tipsar vi om vår vegokorv med ugnsbakade körsbärstomater – riktigt gott till både potatis, pasta och ris.

Portioner 4

20 min

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Vegansk Quorn vegokorv

Rik på protein
Fiberkälla

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Vegokorv
  • 400g körsbärstomater
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • färsk timjan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg körsbärstomaterna i en ugnsfast form och ringla över olivolja.
  3. Lägg vegokorven i formen med tomaterna.
  4. Salta och peppra och klipp över färsk timjan.
  5. Kör i ugn cirka 15 minuter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.