Recept

Salladsskålar med Quorn Färs & hoisinsås

Får vi bjuda på en asiatisk smakexplosion med vårt ovo-vegetariska recept på härliga salladsskålar med Quorn Färs som marineras i hoisinsås, soja och sherry. Stek tillsammans med vårlök, vattenkastanjer, böngroddar och ett stänk chili. Servera i en krispig salladsskål och toppa med sockerärtor. En hälsosam måltid som blir till en oförglömlig smakupplevelse.

Portioner 4

20 min

Enkelt

185 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk Hoisinsås
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk torr sherry eller risvin
  • 1 tsk röd chili, finhackad
  • 4 vårlökar, skivade
  • 50 g vattenkastanjer, finhackade
  • 1/2 dl vatten
  • 100 g risnudlar, kokta
  • 60 g böngroddar
  • 10 sockerärtor, eller sugar snaps, skivade och kokta en minut i lättsaltat vatten
  • Salladsblad, gemsallad eller romansallad

Tillagning

  1. Blanda hoisinsås, sherry och chili i en skål. Tillsätt kall Quorn Färs, rör ihop till en sås och ställ sedan åt sidan.
  2. Värm olja i en wokpanna eller stor stekpanna och stek sedan vårlöken i en minut.
  3. Tillsätt Quorn Färs och woka i fem minuter. Tillsätt vattenkastanjer, böngroddar och vatten, och stek grönsakerna i en minut tills de är mjuka.

Servering: Lägg salladsbladen på tallrikar, lägg nudlar i botten och toppa med hoisinfärs. Garnera med böngroddar och sockerärtor eller sugar snaps.

How to cook

Learn how to cook deliciously healthy Hoisin Lettuce Cups using Quorn Mince.

Watch now

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (32)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.