Upplev en hel värld av riktigt goda maträtter

Du kan välja mellan en rad olika aptitretande Quornmåltider och upptäcka en ny värld av spännande smaker och inspirerande sätt att sätta piff på dina favoriträtter. Våra recept ger dig allt du behöver för att göra fantastiskt goda måltider, snabbt och smidigt.

Recipes

Veganskt

Vårt utbud av veganska Quornprodukter innehåller ingredienser till riktigt goda veganmåltider. Laga alla dina favoriträtter med Quorn Vegan Nuggets eller vår supergoda Quorn Schnitzel. Riktigt läckra idéer som låter fantasin flöda.

Se på recept

FAQs

Vi är alltid redo att hjälpa

Kan man värma upp Quorn igen?
När du använder Quornprodukter i hemlagade rätter som till exempel kesopaj, bolognese, chili- och currygrytor så går de utmärkt att värma upp igen, om de har fått stå i kylen och sedan äts inom 24 timmar. Om du kan motstå dem så länge!
Hur tillagar jag Quornprodukter?
Våra Quornprodukter är enkla att tillaga: i ugn, spis, mikrovågsugn eller på en grill. Quornprodukterna har en god smak och är lättlagade, så det är bara att följa våra instruktioner som står på förpackningarna. Ofta rekommenderar vi att såsen tillagas innan Quorn-produkten tillförs, då våra produkter ofta kräver mindre tillagningstid är produkter med animaliskt protein.
Hur många Quornprodukter finns det?
I Sverige finns det nu 13 olika Quornprodukter att välja mellan.
Är Quornprodukterna veganvänliga?
Quorn Foods har en veganserie som passar de som äter vegankost. Du hittar mer information om vårt utbud här. Merparten av Quorns produktutbud innehåller fortfarande en liten mängd äggvite- och mjölkämnen, så därför är de inte lämpliga för veganer. Men vi undersöker ständigt nya olika sätt att ta fram Quornprodukter för veganer.

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.