Glutenfri pepperonipizza

Vem säger att en vegansk pizza måste vara tråkig? Här har du en pizza som får alla pepperoniälskare att sukta efter mer.
Portioner 4
40 min
Enkelt
256 kcal
(Per portion)
16,7 g fett
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 100 g Quorn Vegan Pepperoni
- 1 färdig pizzadeg
- Tomatsås
- 125 g vegansk riven ost
- 250 g körsbärstomater
- 65 g ruccola
- 2 dl olja
- Svartkål
- Salt
Tillagning
- Häll olja i kastrull och hetta upp till cirka 150°C. Fritera svartkålsblad tills knapriga. Plocka upp och låt rinna av på papper. Salta.
- Skär körsbärstomater i halvor. Bred ut tomatsås på pizzadegen. Toppa med pepperoni, körsbärstomater och riven ost. Tillaga i ugn enligt anvisning på pizzadegsförpackningen.
- Servera pizzan nygräddad toppad med färsk ruccola.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.