Skip to main content

Krämigt god vegansk pepperonimacka

Krämig god vegansk pepperonimacka med gurka och vegansk ost

Vardagsfrukost behöver inte vara tråkigt. Med enkla medel kan du göra en lyxig, god och VEGANSK frukostmacka på bara fem minuter. Med krämig cream cheese, smakrik pepperoni och fräscha grönsaker blir frukosten något att se fram emot.

Portioner 2

5 mins

Enkelt

Veganskt

Quorn vegetarisk pepperoni

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Toppa med:

  • Vitlöksgroddar

Tillagning

  1. Skär gurka i lagom stora skivor.
  2. Bred cream cheese på rågbrödet. Lägg på vegansk ost, pepperoni och gurka. Toppa med vitlöksgroddar.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.