Skip to main content

Smakrik levainmacka med vegansk pepperoni

Smakrik levainmacka med vegansk pepperoni

En ny frukostfavorit! Tror du oss inte? Toppa frukostmackan med smakrika pepperonin från Quorn - vegansk, supergod och snäll mot planeten. Perfekt tillsammans med krämig vegansk cream cheese och krispig paprika.

Quorn vegetarisk pepperoni

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Skär upp paprika och bröd i lagom stora skivor.
  2. Bred vegansk cream cheese på brödskivorna. Lägg på pepperoni och paprika. Toppa med mangold.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(1)

2 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.