Quorns Veganska Bruschetta med Pepperoni och Alternativ Fetaost

Vår veganska version av en venetiansk klassiker! Vår veganska bruschetta toppar vi med Quorns Vegan Pepperoni och vegansk ost – en perfekt förrätt eller ett tilltugg på en sydländskt inspirerad sommarbjudning. Vårt recept på vegansk bruschetta med solmogna tomater och färsk basilika är en hyllning till sommarens smaker – som passar utmärkt på en picknick.
Portioner 4
20 min
Enkelt
203 kcal
(Per portion)
13,8 g fett
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 8-10 skivor av Quorns Vegan Pepperoni
- 120 g vegansk ost
- 1 vitlöksklyfta
- 4 skivor av en baguette
- 1 msk olivolja
- 8 solmogna tomater
- Till garneringen:
- En näve färska basilikablad
- En näve ärtskott
Tillagning
- Skär 4 skivor av baguetten och pensla dem med lite olivolja på båda sidor.
- Värm en stekpanna på medelvärme, lägg på baguetteskivorna och stek dem på bägge sidor tills de är lätt brynta.
- Skala vitlöken, gnugga den på varje baguetteskiva och lägg dem på en tallrik.
- Fördela smulad vegansk ost på baguetteskivorna.
- Lägg två skivor av Quorns Vegan Pepperoni på varje bruschetta och sedan två skivor solmogen eller soltorkad tomat.
- Garnera till sist med basilika och ärtskott, och servera.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.