
Quorns Veganska Bruschetta med Pepperoni och Alternativ Fetaost
Vår veganska version av en venetiansk klassiker! Vår veganska bruschetta toppar vi med Quorns Vegan Pepperoni och vegansk ost – en perfekt förrätt eller ett tilltugg på en sydländskt inspirerad sommarbjudning. Vårt recept på vegansk bruschetta med solmogna tomater och färsk basilika är en hyllning till sommarens smaker – som passar utmärkt på en picknick.
Portioner 4
20 mins
Enkelt
203 kcal
(Per portion)
13,8g fett
(Per portion)
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 8-10 skivor av Quorns Vegan Pepperoni
- 120 g vegansk ost
- 1 vitlöksklyfta
- 4 skivor av en baguette
- 1 msk olivolja
- 8 solmogna tomater
- Till garneringen:
- En näve färska basilikablad
- En näve ärtskott
Tillagning
- Skär 4 skivor av baguetten och pensla dem med lite olivolja på båda sidor.
- Värm en stekpanna på medelvärme, lägg på baguetteskivorna och stek dem på bägge sidor tills de är lätt brynta.
- Skala vitlöken, gnugga den på varje baguetteskiva och lägg dem på en tallrik.
- Fördela smulad vegansk ost på baguetteskivorna.
- Lägg två skivor av Quorns Vegan Pepperoni på varje bruschetta och sedan två skivor solmogen eller soltorkad tomat.
- Garnera till sist med basilika och ärtskott, och servera.