Recept

Quorns Veganska Bruschetta med Pepperoni och Alternativ Fetaost

Vår veganska version av en venetiansk klassiker! Vår veganska bruschetta toppar vi med Quorns Vegan Pepperoni och Violife Greek White Block – en perfekt förrätt eller ett tilltugg på en sydländskt inspirerad sommarbjudning. Vårt recept på vegansk bruschetta med solmogna tomater och färsk basilika är en hyllning till sommarens smaker – som passar utmärkt på en picknick.

Portioner 4

20 min

Enkelt

203 kcal
(Per portion)

13,8 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 8-10 skivor av Quorns Vegan Pepperoni
  • 120 g Violife Greek White Block
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4 skivor av en baguette
  • 1 msk olivolja
  • 8 solmogna tomater
  • Till garneringen:
  • En näve färska basilikablad
  • En näve ärtskott

Tillagning

  1. Skär 4 skivor av baguetten och pensla dem med lite olivolja på båda sidor.
  2. Värm en stekpanna på medelvärme, lägg på baguetteskivorna och stek dem på bägge sidor tills de är lätt brynta.
  3. Skala vitlöken, gnugga den på varje baguetteskiva och lägg dem på en tallrik.
  4. Fördela smulad Violife Greek White Block på baguetteskivorna.
  5. Lägg två skivor av Quorns Vegan Pepperoni på varje bruschetta och sedan två skivor solmogen eller soltorkad tomat.
  6. Garnera till sist med basilika och ärtskott, och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.