
Vegansk pepperonimacka med rödbetshummus

Rågbröd till frukost är aldrig fel. Speciellt inte när du gör den med Quorn Vegan Pepperoni på. Tillsammans med en krämig rödbetshummus och knapriga rödbetsgroddar blir det här garanterat din nya favoritmacka. Mums!
Portioner 2
10 mins
Enkelt
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Cook mode (Keep screen awake)
Ingredienser
- 100 g Quorn Vegan Pepperoni
- Rågbröd
- Rödbetshummus:
- 3 rödbetor, förkokta
- 380g kikärtor
- 2 vitlöksklyftor
- 4 msk olivolja
- 1 msk tahini
- 1 tsk spiskummin
- ½ citron, saften
- Salt
- Peppar
- Toppa med:
- Rödbetsgroddar
- Färska örter
Tillagning
- Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
- Bred hummus på rågbrödet. Lägg på pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska örter.