Skip to main content

Vegansk pepperonimacka med rödbetshummus

Rågbröd till frukost är aldrig fel. Speciellt inte när du gör den med Quorn Vegan Pepperoni på. Tillsammans med en krämig rödbetshummus och knapriga rödbetsgroddar blir det här garanterat din nya favoritmacka. Mums!

Quorn vegetarisk pepperoni

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 100 g Quorn Vegan Pepperoni
  • Rågbröd
  • Rödbetshummus:
  • 3 rödbetor, förkokta
  • 380g kikärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk tahini
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ citron, saften
  • Salt
  • Peppar
  • Toppa med:
  • Rödbetsgroddar
  • Färska örter

Tillagning

  1. Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred hummus på rågbrödet. Lägg på pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska örter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.