Vegansk pepperonimacka med rödbetshummus

Rågbröd till frukost är aldrig fel. Speciellt inte när du gör den med Quorn Vegan Pepperoni på. Tillsammans med en krämig rödbetshummus och knapriga rödbetsgroddar blir det här garanterat din nya favoritmacka. Mums!
Portioner 2
10 min
Enkelt
0,2kg
CO2e/portion
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 100 g Quorn Vegan Pepperoni
- Rågbröd
- Rödbetshummus:
- 3 rödbetor, förkokta
- 380g kikärtor
- 2 vitlöksklyftor
- 4 msk olivolja
- 1 msk tahini
- 1 tsk spiskummin
- ½ citron, saften
- Salt
- Peppar
- Toppa med:
- Rödbetsgroddar
- Färska örter
Tillagning
- Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
- Bred hummus på rågbrödet. Lägg på pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska örter.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.