Vegansk pepperonimacka med rödbetshummus

Rågbröd till frukost är aldrig fel. Speciellt inte när du gör den med Quorn Vegan Pepperoni på. Tillsammans med en krämig rödbetshummus och knapriga rödbetsgroddar blir det här garanterat din nya favoritmacka. Mums!

Portioner 2

10 min

Enkelt

0,2kg
CO2e/portion

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 100 g Quorn Vegan Pepperoni
  • Rågbröd
  • Rödbetshummus:
  • 3 rödbetor, förkokta
  • 380g kikärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk tahini
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ citron, saften
  • Salt
  • Peppar
  • Toppa med:
  • Rödbetsgroddar
  • Färska örter

Tillagning

  1. Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred hummus på rågbrödet. Lägg på pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska örter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.