Skip to main content

Vegansk Utflyktsmacka med Pepperoni

Quorn, vegansk, picknickmacka, vegansk pepperoni.

Perfekt mat till utflykten för både stora och små. En rejäl macka med Quorn Vegan Pepperoni och vegansk majonnäs skapar en fulländad måltid till utflykter av alla slag.

Quorn vegetarisk pepperoni

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 100g Quorn Vegan Pepperoni
  • 1 limpa levainbröd
  • 1 romansallat
  • 1 ask solrosskott
  • 1 burk vegansk majonnäs

Tillagning

  1. Skiva upp 12 brödskivor.
  2. Bred majonnäs på en brödskiva. Lägg på pepperoni, sallad och skott.
  3. Bred majonnäs på båda sidor av en brödskiva och lägg ovanpå. Lägg på ytterligare pepperoni, sallad och skott. Bred majonnäs på en sista brödskiva och lägg den på toppen av mackan.
  4. Gör fyra likadana mackor.

Tips! Knyt ett snöre runt så håller mackorna ihop bra på utflykten.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.