Vegetarisk Umami Burgare

Vad sägs som en smakrik burgare full av fräscha ingredienser? Prova vårt lakto-ovo vegetariska umamirecept med Quorn Burgare. Toppa med kimchi, picklade rädisor, groddar och en klick härligt len wasabikräm. Sprinkla lite färsk koriander för extra smak.
Portioner 4
10 min
Enkelt

Gjorda med Vegetarisk Quorn Burgare
Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 4 Quorn Burgare
- 4 burgarbröd
- 4 skivor ost (löpefri)
- 4 msk majonnäs
- 1-2 tsk wasabipasta
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
- Kimchi
- Färsk koriander
- Groddar
- Picklade rädisor
Tillagning
- Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
- Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.
- Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.