Vegetarisk Umami Burgare
Vad sägs som en smakrik burgare full av fräscha ingredienser? Prova vårt lakto-ovo vegetariska umamirecept med Quorn Burgare. Toppa med kimchi, picklade rädisor, groddar och en klick härligt len wasabikräm. Sprinkla lite färsk koriander för extra smak.
Portioner 4
10 mins
Enkelt
Gjorda med Vegetarisk Quorn Burgare
Rik På Protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 4 Quorn Burgare
- 4 burgarbröd
- 4 skivor ost (löpefri)
- 4 msk majonnäs
- 1-2 tsk wasabipasta
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
- Kimchi
- Färsk koriander
- Groddar
- Picklade rädisor
Tillagning
- Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
- Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.
- Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(28)
3 out of 5 stars