Vegetarisk Umami Burgare

Vad sägs som en smakrik burgare full av fräscha ingredienser? Prova vårt lakto-ovo vegetariska umamirecept med Quorn Burgare. Toppa med kimchi, picklade rädisor, groddar och en klick härligt len wasabikräm. Sprinkla lite färsk koriander för extra smak.

Portioner 4

10 min

Enkelt

Gjorda med Vegetarisk Quorn Burgare

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 burgarbröd
  • 4 skivor ost (löpefri)
  • 4 msk majonnäs
  • 1-2 tsk wasabipasta
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Kimchi
  • Färsk koriander
  • Groddar
  • Picklade rädisor

Tillagning

  1. Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
  2. Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.
  3. Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (28)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.