Vegetariska BBQ-style burgare

Klassiska vegetariska BBQ burgare perfekta för grillning! Passa på och ta fram fler av dina favorittillbehör och variera de vegetariska burgarna efter tycke och smak. Enkelt och gott när det är som bäst!

Portioner 4

20 min

Enkelt

Gjorda med Vegetarisk Quorn Burgare

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 st Quorn Burgare
  • 4 st burgarbröd
  • 40g sallad
  • 1 tomat
  • 4 msk majonnäs
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • ketchup
  • majskolv
  • Picklad rödlök:
  • 200g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit, 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Picklad rödlök: Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 1-2-3 lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull och rör om tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.
  2. Grilla burgarna cirka 5-10 minuter tills de får fin färg. Salta och peppra.
  3. Montera burgarna med bröd i botten, sedan majonnäs, sallad, burgarna, ketchup, tomat och picklad rödlök. Servera med grillade majskolvar.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.