Vegetarisk Lasagne 4 out of 5, 1 based on 1 ratings

Recept

Vegetarisk Lasagne

1

Betygsätt detta recept

563 Kcal Per portion
Portioner 6
25 min

Ingredienser

  • 4–6 portioner
  • 16 st lasagneplattor (ej färska)

Quorn Färssås

  • 300 gram Quorn Färs (tinad)
  • 2 morötter (finrivna)
  • 100 gram rotselleri (finriven)
  • 400 gram krossade tomater
  • 1 msk grönsaksfond
  • 2 msk honung
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 tsk oregano
  • 1 1/2 tsk salt

Béchamelsås:

  • 100 gram smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 7 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm muskotnöt, nymalen

Topping:

  • 6 soltorkade tomater i olja, avrunna, hela
  • 250 gram mozzarella
  • några kvistar färsk salvia eller rosmarin

Till servering:

  • 1 dl parmesan (finriven)

Gjorda med Quorn Färs

Se på produkt