Skip to main content

Färska vårrullar med Quorn

Fräsch och grön rätt fylld med ovo-vegetarisk Quorn Färs. Denna asieninspirerade rätt är matig och krispig. TIPS! Fyllningen kan varieras efter säsong och vad du har hemma.

Portioner 4

20 min

Lite krävande

233 kcal
(Per portion)

4,3g fett
(Per portion)

Quorn Ovo-Vegetarisk Färs

Gjorda med Quorn Mince

Glutenfri

Hög proteinhalt

Ingen soja

Inga artificiella ingredienser

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300 g Quorn Mince
  • Rapsolja till stekning
  • 3 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 paket rispapper
  • ½ gurka
  • ¼ rödkålshuvud
  • 1 morot
  • 1 paket böngroddar
  • Salt
  • Till servering:
  • 1 lime

Tillagning

  1. Riv vitlöken fint. Hacka salladslöken.
  2. Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg och ha sedan i vitlök och salt.
  3. Blanda ner salladslöken och låt färsen svalna.
  4. Skala moroten. Strimla morot, gurka och rödkål.
  5. Blötlägg rispappersarken ett i taget cirka 1 minut och lägg på en skärbräda.
  6. Lägg på en rågad matsked färs och sedan grönsaker.
  7. Rulla ihop till hårda rullar och ställ kallt.
  8. Servera med klyftad lime.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.