Quorn Nugget Bowl

Det här receptet på en vegetarisk bowl svänger du ihop på nolltid. Lägg Quorn Nuggets på färska grönsaker och rotfrukter och servera med vår fräscha tomatdipp.
Portioner 4
Enkelt
Veganskt

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets
Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 280g Quorn Vegan Nuggets
- 600 g blandade rotfrukter (ex potatis, palsternacka, morot)
- 200 g edamamebönor
- 100 g färsk spenat
- Olja
- Salt
- Peppar
- 2 ½ tsk Maizena
- 4 msk ris- eller vitvinsvinäger
- 4 msk socker
- 4 msk ketchup
- 1 tsk salt
- 2 dl vatten
- 1 msk olja
Tillagning
- Skär rotfrukterna i strimlor och kör dem i ugn med lite olja på 250 grader cirka 20 minuter. Passa så de inte bränns. Salta och peppra.
- Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.
- Dipsås: Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Lös maizenan i lite vatten och häll den i såsen. Koka ytterligare någon minut. Låt svalna.
- Varva nuggets, rotfruktsfrites, edamamebönor och spenat i en skål. Häll på såsen och servera.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.