Quorn Nugget Bowl

Det här receptet på en vegetarisk bowl svänger du ihop på nolltid. Lägg Quorn Nuggets på färska grönsaker och rotfrukter och servera med vår fräscha tomatdipp.

Portioner 4

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 280g Quorn Vegan Nuggets
  • 600 g blandade rotfrukter (ex potatis, palsternacka, morot)
  • 200 g edamamebönor
  • 100 g färsk spenat
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 ½ tsk Maizena
  • 4 msk ris- eller vitvinsvinäger
  • 4 msk socker
  • 4 msk ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1 msk olja

Tillagning

  1. Skär rotfrukterna i strimlor och kör dem i ugn med lite olja på 250 grader cirka 20 minuter. Passa så de inte bränns. Salta och peppra.
  2. Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.
  3. Dipsås: Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Lös maizenan i lite vatten och häll den i såsen. Koka ytterligare någon minut. Låt svalna.
  4. Varva nuggets, rotfruktsfrites, edamamebönor och spenat i en skål. Häll på såsen och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (36)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.