Skip to main content

Quorn Nuggets med vegetarisk currysås

Njut av en riktig klassiker som går hem hos alla, nu serverad i vegetarisk tappning. Vill du laga en god, snabb och smidig middag – testa Vegetariska Quorn nuggets, ris och vegetarisk currysås. Enklare blir det inte.

Receptet är framtaget av Marcus Frank som driver Instagram-kontot Mackanskost.

En påse Quorn Nuggets som visar den tillagade produkten och information mot en orange och grön bakgrund

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Hög proteinhalt

Fiberrik

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

Currysås:

  • 2 msk smör
  • 1,5 msk curry
  • 2 msk grönsaksfond
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk vatten
  • 2 tsk maizena

Tillagning

  1. Sätt ugnen på varmluft 200 grader.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Tillaga Vegetariska Quorn nuggets enligt anvisning på förpackningen.

Currysås:

  1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt curryn. Var försiktig så att det inte bränns.
  2. Tillsätt matlagningsgrädden och fonden. Vispa och låt koka upp.
  3. Sjud en stund.
  4. Blanda ned maizena i ett glas vatten och vispa sedan ner det i såsen.
  5. Servera de krispiga Vegetariska Quorn nuggets med ris och currysåsen.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.