Skip to main content

Quorn Nuggets i tortillarullar

Quorn Nuggets i tortillarullar

Perfekt som mellanmål, lunch eller plockmat. Våra tortillarullar är en riktig hit bland både barn och vuxna.

Quorn Krispiga Nuggets

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Rik På Protein

Fiberrik

Ingen soja

Ingredienser

  • 200 g Quorn Nuggets
  • 2 tortillawraps, fullkorn
  • 70 g cream cheese
  • ½ morot, riven
  • 45 g majs
  • 1/3 röd paprika, fint skuren

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Nuggets enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Bred rikligt med cream cheese på tortillabröden. Fördela riven morot, majs och röd paprika mellan tortillabröden och lägg sedan på fem Quorn Nuggets i mitten av bröden.
  3. Rulla tortillabröden ordentligt till en wrap, skär av ändarna och skär varje tortilla i åtta runda bitar och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(19)

3 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.