Vegetariska Nuggets Med Dipp
Servera flera dipsåser till dina ovo-vegetariska nuggets – känns riktigt lyxigt att ha tre smakrika såser till samma måltid. Använd färdiga såser du har hemma, det du har kvar från en annan måltid eller gör tre nya helt olika såser.
Portioner 4
30 mins
Enkelt
292 kcal
(Per portion)
15g fett
(Per portion)
Veganskt
Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets
Rik På Protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Nuggets (ersättare för Quorn Vegan Nuggets för att göra vegan)
Len chili och vitlöksdip
- 1 dl vegansk crème fraîche
- 2 tsk sriracha
- 1 liten vitlöksklyfta, pressad
- Färsk chili
- Salt
- Peppar
Curry-chilimayo
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk currykrydda
- Sriracha
- Chiliflakes
- Salt
- Peppar
Het röd dip
- ½ dl lönnsirap
- ½ dl sriracha
- 1 tsk vitvinsvinäger
- ¼ röd lök, hackad
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Tillaga Quorn Nuggets enligt anvisning på förpackningen.
- Len chili och vitlöksdip: Blanda crème fraîche, sriracha och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Toppa med tunt hyvlad färsk chili.
- Curry-chili mayo: Blanda majonnäs och currykrydda. Smaka av med salt och peppar. Toppa med lite sriracha och chiliflakes.
- Het röd dip: blanda lönnsirap, sriracha och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa med hackad rödlök.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(1)
5 out of 5 stars
hej
5 out of 5 stars
de ser gott uti