Skip to main content

Vegetariska Nuggets Med Dipp

Servera flera dipsåser till dina ovo-vegetariska nuggets – känns riktigt lyxigt att ha tre smakrika såser till samma måltid. Använd färdiga såser du har hemma, det du har kvar från en annan måltid eller gör tre nya helt olika såser.

Portioner 4

30 min

Enkelt

292 kcal
(Per portion)

15g fett
(Per portion)

Veganskt

En påse Quorn Nuggets som visar den tillagade produkten och information mot en orange och grön bakgrund

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Hög proteinhalt

Fiberrik

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

Len chili och vitlöksdip

  • 1 dl vegansk crème fraîche
  • 2 tsk sriracha
  • 1 liten vitlöksklyfta, pressad
  • Färsk chili
  • Salt
  • Peppar

Curry-chilimayo

  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk currykrydda
  • Sriracha
  • Chiliflakes
  • Salt
  • Peppar

Het röd dip

  • ½ dl lönnsirap
  • ½ dl sriracha
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • ¼ röd lök, hackad
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Nuggets enligt anvisning på förpackningen.
  2. Len chili och vitlöksdip: Blanda crème fraîche, sriracha och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Toppa med tunt hyvlad färsk chili.
  3. Curry-chili mayo: Blanda majonnäs och currykrydda. Smaka av med salt och peppar. Toppa med lite sriracha och chiliflakes.
  4. Het röd dip: blanda lönnsirap, sriracha och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa med hackad rödlök.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(1)

5 out of 5 stars

hej

5 out of 5 stars

de ser gott uti

Read more recipe reviews

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.