Krispiga Luftfriterade Nugget Caprese-Spett

Alla kommer att älska våra supergoda spett, härligt somrig grillmat som är inspirerad av Italien. Quorn Nuggets blir bäst i en airfryer där de tillagas på runt en kvart.

Portioner 6

30 min

Enkelt

140 kcal
(Per portion)

5,3 g fett

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g förpackning Quorn Nuggets
  • 12 färska basilikablad
  • 12 minimozzarella-bollar
  • 12 körsbärstomater
  • 2 msk balsamicoglaze

Tillagning

  1. Sätt airfryern på 200 ˚C enligt tillverkarens anvisningar. Placera Quorn Nuggets i airfryer-korgen några i taget (fyll inte på för mycket). Fritera i 10–15 minuter eller tills dina nuggets är gyllenbruna. Vänd på dem efter 5 minuter.
  2. Dela nuggets på mitten. Varva en halv nugget med basilika, minimozzarella, körsbärstomater och trä på en halv nugget till på ett litet spett. Upprepa så att du får 12 spett. Placera dem på en serveringsbricka.
  3. Ringla balsamicoglaze över spetten före servering

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.