Skip to main content

Krispiga Luftfriterade Nugget Caprese-Spett

Skewers stacked with halved Quorn Crispy Nuggets, fresh mozzarella, cherry tomatoes, and basil.

Alla kommer att älska våra supergoda spett, härligt somrig grillmat som är inspirerad av Italien. Quorn Nuggets blir bäst i en airfryer där de tillagas på runt en kvart.

Quorn Krispiga Nuggets

Gjorda med Vegetariska Quorn nuggets

Rik På Protein

Fiberrik

Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g förpackning Quorn Nuggets
  • 12 färska basilikablad
  • 12 minimozzarella-bollar
  • 12 körsbärstomater
  • 2 msk balsamicoglaze

Tillagning

  1. Sätt airfryern på 200 ˚C enligt tillverkarens anvisningar. Placera Quorn Nuggets i airfryer-korgen några i taget (fyll inte på för mycket). Fritera i 10–15 minuter eller tills dina nuggets är gyllenbruna. Vänd på dem efter 5 minuter.
  2. Dela nuggets på mitten. Varva en halv nugget med basilika, minimozzarella, körsbärstomater och trä på en halv nugget till på ett litet spett. Upprepa så att du får 12 spett. Placera dem på en serveringsbricka.
  3. Ringla balsamicoglaze över spetten före servering

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.