Recept

Pita med Quorn Vegan Skivor

Somrig och krispig pita med Quorn Vegan Skivor i två olika smaker och en touch av dijonsenap. Ett tips är att skippa dijonsenapen och lägga på extra majonnäs för de minsta.

Portioner 4

10 min

Enkelt

475 kcal
(Per portion)

18,4 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Blanda dijonsenap och vegansk majonnäs.
  2. Skär en öppning i pitabröden och bred ena insidan med dijonmajo.
  3. Varva de veganska skivorna i brödet tillsammans med sallad och tomat.
  4. Toppa med lite salt och peppar innan servering.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.