Skip to main content

Pita med Quorn Vegan Skivor

Vegansk, skinka och pitabröd, recept, quorn.

Somrig och krispig pita med Quorn Vegan Skivor i två olika smaker och en touch av dijonsenap. Ett tips är att skippa dijonsenapen och lägga på extra majonnäs för de minsta.

Quorn Vegan Pålägg - Skivor med Rökt Smak

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Blanda dijonsenap och vegansk majonnäs.
  2. Skär en öppning i pitabröden och bred ena insidan med dijonmajo.
  3. Varva de veganska skivorna i brödet tillsammans med sallad och tomat.
  4. Toppa med lite salt och peppar innan servering.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.