Skip to main content

Quorn Vegan Ploughman’s

Three open-faced vegan ploughman's sandwiches topped with Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices, Violife Epic Mature Cheddar Block slices, apple slices, ploughman's relish, pea shoots, and pickled onions arranged on a board.

En vegansk uppdatering av klassisk pubmat Med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak och Violife Epic Mature Cheddar Flavour Block erbjuder vi vår egen Vegan Ploughman's – en snabb och lättlagad måltid för alla som vill skippa köttet. Vår vegan Ploughman's sandwich är toppad med hemlagad snabbpicklad lök och full av smak – perfekt att ta med sig på en vegansk picknick.

Quorn Vegan Pålägg - Skivor med Rökt Smak

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

 • 8 Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak
 • 100 g Violife Epic Mature Cheddar Flavour Block skurna i 8 skivor.
 • 4 skivor råg- eller surdegsbröd
 • 1 äpple
 • 4 tsk Ploughman’s relish/pickle
 • 4 msk vegansk majonnäs
 • En näve ärtskott eller vattenkrasse till garneringen
 • Till snabbpicklad lök:
 • 1 rödlök
 • 1 tsk salt
 • 100 ml röd vinäger

Tillagning

 1. Till den snabbpicklade löken: Skala och skär rödlök i tunna skivor och lägg i en stor skål.
 2. Häll över nykokt vatten och låt dra i 5 minuter.
 3. Häll av vattnet efter 5 minuter och skölj löken med kallt katten. Strö i salt och häll i röd vinäger och låt dra i 20 minuter.
 4. Bre din smörgås med vegansk majonnäs och lägg på två Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak och två skivor Violife Epic Mature Cheddar Flavour Block.
 5. Skär äpplet i tunna skivor och fördela på smörgåsarna tillsammans med en tesked Ploughman’s pickle.
 6. Låt den picklade löken rinna av och fördela på smörgåsarna. Garnera med vattenkrasse.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.