Skip to main content

Fluffiga Veganska Amerikanska Pannkakor Med Quorn Rökta Skivor & Lönnsirap

Stack of pancakes served on a white plate drizzled in maple syrup

Härligt fluffiga och veganska amerikanska pannkakor med söt lönnsirap. I stället för bacon serveras dessa godingar med strimlor av krispigt stekta Quorn Skivor Rökt Smak.

Perfekt till helgfrukost eller brunch!

Portioner 4

25 mins

Enkelt

551 kcal
(Per 100g)

6,6g fett

Veganskt

Quorn Vegan Pålägg - Skivor med Rökt Smak

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Till pannkakorna

  • 5 dl vetemjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 4,5 dl havremjölk
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk vegetabilisk olja för stekning

Tillagning

  1. Häll mjöl och bakpulver i en bunke och blanda ihop. Tillsätt havremjölken långsamt, vispa hela tiden för att förhindra klumpar. Blanda i vaniljsocker och vispa tills det är slätt.
  2. Pensla båda sidor av Quorn Skivor Rökt Smak med lönnsirap. Hetta upp en stekpanna på hög värme. Stek de veganska skivorna i 1-2 minuter eller tills de är knapriga. Lägg över på en skärbräda och skär i strimlor.
  3. Värm en non-stick stekpanna på medelhög värme. Tillsätt lite olja och stek pannkakorna på båda sidor i omgångar, använd en knapp deciliter smet för varje pannkaka.
  4. Servera pannkakorna staplade på ett fat. Strö över de lönnglaserade strimlorna av Quorn Skivor Rökt Smak. Ringla över extra lönnsirap och hugg in!

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.