Fluffiga Veganska Amerikanska Pannkakor Med Quorn Rökta Skivor & Lönnsirap

Härligt fluffiga och veganska amerikanska pannkakor med söt lönnsirap. I stället för bacon serveras dessa godingar med strimlor av krispigt stekta Quorn Skivor Rökt Smak.

Perfekt till helgfrukost eller brunch!

Portioner 4

25 min

Enkelt

551 kcal
(Per portion)

6,6 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

Till pannkakorna
  • 5 dl vetemjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 4,5 dl havremjölk
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk vegetabilisk olja för stekning

Tillagning

  1. Häll mjöl och bakpulver i en bunke och blanda ihop. Tillsätt havremjölken långsamt, vispa hela tiden för att förhindra klumpar. Blanda i vaniljsocker och vispa tills det är slätt.
  2. Pensla båda sidor av Quorn Skivor Rökt Smak med lönnsirap. Hetta upp en stekpanna på hög värme. Stek de veganska skivorna i 1-2 minuter eller tills de är knapriga. Lägg över på en skärbräda och skär i strimlor.
  3. Värm en non-stick stekpanna på medelhög värme. Tillsätt lite olja och stek pannkakorna på båda sidor i omgångar, använd en knapp deciliter smet för varje pannkaka.
  4. Servera pannkakorna staplade på ett fat. Strö över de lönnglaserade strimlorna av Quorn Skivor Rökt Smak. Ringla över extra lönnsirap och hugg in!

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.