Skip to main content

Quorns Veganska Alternativ till Ost- och Skinkmackan

Eleven slices of a vegan ham and cheese roll made with Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices, Violife Smoky Cheddar Flavour Slices, Violife Creamy, and chives topped with sliced spring onions.

Vår veganvariant på en riktig klassiker! Med vegansk ost och Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak kan vi erbjuda en vegansk variant på en klassisk ost- och skinkmacka som säkert blir ett stående inslag på din meny. Alltid lika lätt att fixa och perfekt att dela på till exempel en sommarpicknick, så testa vår veganska variant på macka med skinka och ost.

Quorn Vegan Pålägg - Skivor med Rökt Smak

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

 • 8 x Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak
 • 4 x veganska ostskivor
 • 150 g vegansk färskost
 • 2 x tortilla wraps
 • En näve färsk gräslök
 • 1 hackad vårlök till garneringen

Tillagning

 1. Lägg upp vegansk färskost i en skål. Blanda i finhackad gräslök.
 2. Fördela den krämiga gräslöksblandningen på tortilla-wrapsen.
 3. I mitten av tortillan lägger du sedan en Quorn Vegan Skivor Chicken Style på den krämiga blandningen och därefter en skiva vegansk ost. Upprepa på resten av tortillan.
 4. Rulla ihop tortillan med fyllningen och skär den sedan i tre bitar.
 5. Garnera med finhackad vårlök, och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.