Ingredienser

  • 300 g Quornfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 lök, tärnad
  • 4 msk BBQ Sauce (se recept nedan)
  • 1 msk vegetarisk Worcestershire-sås
  • 4 msk ketchup
  • 2 tsk senap
  • 2 msk konserverad majs
  • 2 x 25 cm pizzadeg
  • 1 msk tomatpuré
  • 100 g Monterrey Jack-ost, riven
  • Servera med en handfull ruccolablad
  • 8 msk farinsocker
  • 2 msk cidervinäger
  • 1 msk honung
  • ½ tsk vegetarisk Worcestershire-sås
  • ½ tsk malen kryddpeppar
  • ¼ tsk vitlökspulver
  • ½ tsk cayennepeppar
  • 1 msk flytande rökarom
  • 150 ml ketchup

Gjorda med Gjorda med ovo-vegetarisk Färs 

Se på produkt

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

Letar du efter lite inspiration?

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.