Minisandwhich med Quorn Bullar

En ovo-vegetarisk minisandwhich som smakar jul! Perfekt lunch när du vill ta vara på resterna från julbordet.

Portioner 4

75 min

163 kcal
(Per portion)

5,2 g fett

Gjorda med Quorn Ovo-Vegetariska Köttbullar

Rik på protein
Fiberkälla
Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Skär bort kanterna från vörtbrödsskivorna.
  2. Bred på 2 msk rödbetssallad på 4 brödskivor.
  3. Halvera bullarna och lägg på 4 halvor på de bredda vörtbröden.
  4. Toppa med solrosskott och stäng mackorna med varsitt vörtbrödslock. Servera gärna inslagna i papper.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (7)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.