Kebabspett: Om du använder träspett kan du lägga dem i vatten i ca 15 minuter innan grillning.
Tillagning
Rör ihop vegetarisk pesto, tomatpuré, 2 krossade vitlöksklyftor, socker och kryddor i en skål. Tillsätt Quorn Bullar och blanda ordentligt så att de är helt täckta. Täck över skålen och ställ in i kylskåpet.
Gör dippen genom att blanda grekisk yoghurt, citronsaft, persilja, resten av vitlöken och kryddorna. Täck över dippen och ställ in den i kylskåpet tills den ska serveras.
Skär paprika och lök i lagom stora bitar (ca 2,5 cm).
Trä på Quorn Bullar, paprika, lök, svamp och tomater på spetten. Använd 3 eller 4 bullar till varje spett.
Täck en grillpanna med inoljad folie, placera kebabspetten på folien och grilla i 10–15 minuter på medelhög värme. Vänd spetten regelbundet och pensla på resten av marinaden eller oljan vid behov. Kebabspetten kan också tillagas på en grill på bara några minuter*. Justera höjden på gallret för att inte bränna marinaden.