Vegetarisk pad thai med Quorn

Testa vårt ovo-vegetariska pad thai-recept och använd Quorn Bitar för att skapa din alldeles egna utsökta pad thai. Detta recept är snabbt, enkelt och gott. Det passar perfekt både till vardag och helg.

Portioner 4

20 min

Enkelt

356 kcal
(Per portion)

4 g fett

23 g proteinet
(Per portion)

Gjorda med Quorn Bitar

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Bitar
  • Ett paket risnudlar
  • 3 msk olja
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2-3 röda chilis, finhackade
  • 4 msk ljus sojasås
  • Saften från en lime
  • 2 ägg, vispade
Topping:
  • 4 msk färsk koriander, grovhackad
  • 4 vårlökar, hackade
  • 75g torrostade jordnötter, grovhackade

Tillagning

  1. Tillaga risnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta olja i en djup panna och stek bitarna i 3-4 minuter. Häll i rödlöken och stek ytterligare 3 minuter. Tillsätt vitlök och chili och stek 1-2 minuter.
  3. Häll i sojasås och limesaft. Rör om ordentligt. Tillsätt risnudlarna och blanda.
  4. Häll över de vispade äggen lite i taget och vänta nån minut tills de börjar stelna. Rör sedan om snabbt tills äggen har stelnat helt och hållet. Tillsätt hälften av koriandern, vårlöken och jordnötterna och rör om ordentligt.
  5. Toppa med resten av koriandern, vårlöken och jordnötterna och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (58)

Freja

5 out of 5 stars

Jättegod!

Read more recipe reviews

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.