
Höstens gröna vegetariska pastasallad med Quorn

Ett fräscht och enkelt vegetarisk pastasallad recept med massa gröna godsaker. Quorn Bitar går snabbt att tillaga och är perfekt när du vill ha ett riktigt gott vegoprotein till maten. Toppa med färsk timjan och syrlig ärtpesto. Kall pastasallad blir inte godare än så!
Portioner 4
20 min
Enkelt

Gjorda med Quorn Pieces
Glutenfri
Ingen soja
Hög proteinhalt
Inga artificiella ingredienser
Cook mode (Keep screen awake)
Ingredienser
- 300 g Quorn Bitar
- 400 g kokt pasta
- 65 g grönkål
- 65 g babyspenat
- 3 salladslökar
- 1 kruka färsk timjan
Ärtpesto:
- 200 g gröna ärter
- ½ dl pinjenötter
- 1 kruka färsk basilika
- ½ dl olivolja
- 1 citron, saften
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Ärtpesto: Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen. Mixa ärter, pinjenötter, basilika och olivolja i matberedare. Smaka av med saften från en citron, salt och peppar.
- Stek Quorn Bitarna tills de blir gyllenbruna. Lägg i grönkålen och stek ett par minuter till. Blanda bitarna och grönkålen med pastan.
- Hacka salladslöken och strössla över pastasalladen. Toppa med babyspenat och ärtpesto. Blanda ordentligt och servera med lite färsk timjan på.







 United Kingdom
 United Kingdom Australia
 Australia Danmark
 Danmark Ireland
 Ireland New Zealand
 New Zealand Norge
 Norge Schweiz
 Schweiz Singapore
 Singapore Suisse
 Suisse Suomi
 Suomi Sverige
 Sverige United States
 United States