Vegetarisk nudelwok med Quorn-bitar
Njuta av en härlig vegetarisk wok med en asiatisk touch som är perfekt för snabba och näringsrika middagar på vardagar. Denna livfulla rätt kombinerar färska grönsaker och vegetariska nudlar i en wok, vilket skapar en måltid som sprakar av läckra smaker och texturer. För bästa resultat, använd en wok eller djup stekpanna för att uppnå den autentiska wokupplevelsen. Oavsett om du utforskar vegetariska asiatiska måltider eller bara vill lägga till fler växtbaserade rätter i din repertoar, kommer detta enkla recept garanterat att imponera. Det är inte bara en måltid; det är ett kulinariskt äventyr som tar essensen av asiatisk matlagning direkt till ditt bord.
Portioner 4
15 mins
Enkelt
675 kcal
(Per portion)
20,1g fett
(Per portion)
Gjorda med Quorn Bitar
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Bitar (300-350 g)
- 400g risnudlar
- 150g sockerärtor
- 200g grönkål
- 2 paprikor
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 4 msk sesamolja
- 2 msk risvinäger
- 3 msk ostronsås
- Sesamfrön
- Färsk koriander
Tillagning
- Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
- Hetta upp hälften av sesamoljan i en panna. Stek Quorn Bitar på medelvärme tills de blir genomvarma.
- Fräs vitlök samt grönsaker tillsammans med bitarna tills de fått färg. Rör sedan ner nudlarna och häll på resten av oljan tillsammans med vinägern och ostronsåsen.
- Toppa med sesamfrön och färsk koriander.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(3)
5 out of 5 stars
Martin Hedin Naas
5 out of 5 stars
Otroligt gott och mättande. Rekomenderar starkt
Toni Frisk
5 out of 5 stars
Väldigt gott och smakrikt