Picknick Vegetarisk Sallad Med Quornbitar

En sommarfavorit vegetarisk sallad som kan serveras blandat eller så kan alla välja det de gillar bäst. Quorn Pieces marinerade i honung, soja och lime kan snabbt stekas direkt från frysen. Perfekt att ta med på en vegetarisk picknick!
Portioner 4
25 min
Enkelt
882 kcal
(Per portion)
7,2 g fett

Gjorda med Quorn Bitar
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Bitar
- 200g pasta
- 1 burk svarta bönor
- 1 burk kikärtor
- 1 liten burk majskorn
- Inlagd Jalapeño efter smak
- 250g små tomater
- 50g böngroddar
- 1 påse salladsblad
- 50g rostade solrosfrön
- ½ dl soja
- ½ dl rapsolja
- 2 msk honung
- 1 pressad lime
- 2 dl vegansk fraîche
- ½ dl sweet chilisås
- Salt
- Svartpeppar
Tillagning
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Marinad: Blanda ingredienserna till marinaden. Ta ut Quorn Bitar ur frysen, klipp upp påsen och häll i marinaden. Blanda runt och låt påsen stå framme på bänken.
- Sås: Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar.
- Skölj tomater, böngroddar och salladsblad. Dela tomaterna.
- Blanda pasta, bönor, tomater, böngroddar och salladsblad.
- Stek Quorn Bitar hastigt på medelhög värme i olja, toppa salladen med de stekta bitarna och rostade solrosfrön. Servera med den kalla såsen.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.