Bakpotatis med Vegansk Tonfiskröra

Enklaste och godaste lunchen – bakad potatis med vår veganska röra som ersätter klassisk tonfiskröra. Ta ut svängarna och addera garnering och tillbehör efter humör och vad du har hemma. Är du en av de som gillar kapris? Föredrar du en fräsch sallad? Du vet bäst!
Portioner 4
65 min
Enkelt
491 kcal
(Per portion)
31 g fett
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Spread Tuna Style
Ingen soja
Ingredienser
- 500g Quorn Vegan Spread Tuna Style
- 4 bakpotatisar
- 50g blandad sallad
- Färska örter
- Salt
- Peppar
- Olivolja
Tillagning
- Sätt ugnen på 225 grader. Placera potatisarna på en plåt, stick några hål i dem och gör ett kryss i mitten med kniv. Baka dem i ugnen i 45-60 min beroende på storlek.
- Öppna upp potatisarna och fyll med sallad och Quorn Vegan Spread Tuna Style.
- Toppa med örter, lite olivolja samt salt och peppar.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.