Bakpotatis med Vegansk Tonfiskröra

Enklaste och godaste lunchen – bakad potatis med vår veganska röra som ersätter klassisk tonfiskröra. Ta ut svängarna och addera garnering och tillbehör efter humör och vad du har hemma. Är du en av de som gillar kapris? Föredrar du en fräsch sallad? Du vet bäst!

Portioner 4

65 min

Enkelt

491 kcal
(Per portion)

31 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Spread Tuna Style

Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Placera potatisarna på en plåt, stick några hål i dem och gör ett kryss i mitten med kniv. Baka dem i ugnen i 45-60 min beroende på storlek.
  2. Öppna upp potatisarna och fyll med sallad och Quorn Vegan Spread Tuna Style.
  3. Toppa med örter, lite olivolja samt salt och peppar.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.