Veganska barbecuefiléer i wraps

En riktigt god vegansk wrap är aldrig fel! Dessa veganska wraps med filéer är perfekta när ni är många och inte kan komma överens om vad ni ska äta. Bara lägg upp alla tillbehör i separata skålar och låt var och en få sätta ihop sin egen wrap. Snabbt, gott och smidigt!

Portioner 4

25 min

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue
  • 4 tortillabröd
  • 60g sallad
  • 12 körsbärstomater
  • 100g majs
  • 30g ärtskott
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • salsa (om önskas)
  • Picklad rödlök
  • 200g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit, 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Picklad rödlök: Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 1-2-3 lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull och rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.
  2. Fördela tomat, majs, sallad, ärtskott, picklad rödlök och Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue i tortillabröden. Tips! Klicka gärna i lite salsa också.
  3. Ringla över olivolja, salta och peppra.
  4. Vik in botten på bröden och rulla ihop till en wrap.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.