Veganska barbecuefiléer i wraps

En riktigt god vegansk wrap är aldrig fel! Dessa veganska wraps med filéer är perfekta när ni är många och inte kan komma överens om vad ni ska äta. Bara lägg upp alla tillbehör i separata skålar och låt var och en få sätta ihop sin egen wrap. Snabbt, gott och smidigt!
Portioner 4
25 min
Enkelt
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue
Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja
Ingredienser
- 1 förpackning Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue
- 4 tortillabröd
- 60g sallad
- 12 körsbärstomater
- 100g majs
- 30g ärtskott
- olivolja
- salt
- peppar
- salsa (om önskas)
- Picklad rödlök
- 200g rödlök
- 0,5 dl ättikssprit, 12%
- 1 dl socker
- 1,5 dl vatten
Tillagning
- Picklad rödlök: Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 1-2-3 lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull och rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.
- Fördela tomat, majs, sallad, ärtskott, picklad rödlök och Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue i tortillabröden. Tips! Klicka gärna i lite salsa också.
- Ringla över olivolja, salta och peppra.
- Vik in botten på bröden och rulla ihop till en wrap.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.