Skip to main content

Vegetariska pizzarullar med Quorn Salt & Pepper Tenders

Pizzarullar på 15 minuter! Ett superenkelt recept på en snabb lunch, middag eller mellanmål med Quorn Salt & Pepper Tenders. De krispiga ovo-vegetariska filéerna med asiatiska smaker i kombination med BBQ-sås och grönsaker blir en riktigt smakexplosion. Receptet är framtaget av fantastiskt kreativa Annie Erfass som ligger bakom kontot @kalorismart på Instagram.

Quorn Salt & Pepper Tenders

Gjorda med Quorn Salt & Pepper Tenders

Hög proteinhalt

Lågt innehåll av mättat fett

FIBERKäLLA

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd (surdeg) 
  • 0,75 dl BBQ-sås (less sugar)
  • 100 g mager ost 10%
  • 0,5 liten paprika
  • 0,5 liten rödlök
  • 50 g majs
  • 4 st Quorn Salt & Pepper Tenders
  • Chiliflakes och oregano

Vitlökssås:

  • 1 dl grekisk yoghurt 0%
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Örtsalt

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Placera två tunnbröd på ett bakplåtspapper.
  3. Bre på BBQ-sås och lägg på osten.
  4. Toppa med Quorn, tärnad paprika, finhackad rödlök, majs och kryddor.
  5. Tillaga i ugn ca 15 minuter.
  6. Blanda ihop vitlökssåsen (tillsätt ev. lite vatten i såsen, beroende på hur tjock du vill ha den).
  7. Ringla över vitlökssås och rulla ihop rullarna.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(1)

5 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.