
Vegetariska pizzarullar med Quorn Salt & Pepper Tenders
Pizzarullar på 15 minuter! Ett superenkelt recept på en snabb lunch, middag eller mellanmål med Quorn Salt & Pepper Tenders. De krispiga ovo-vegetariska filéerna med asiatiska smaker i kombination med BBQ-sås och grönsaker blir en riktigt smakexplosion. Receptet är framtaget av fantastiskt kreativa Annie Erfass som ligger bakom kontot @kalorismart på Instagram.
Portioner 2
20 mins
Enkelt
497 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Salt & Pepper Tenders
Rik På Protein
Lågt innehåll av mättat fett
FIBERKäLLA
Ingredienser
- 2 st tunnbröd (surdeg)
- 0,75 dl BBQ-sås (less sugar)
- 100 g mager ost 10%
- 0,5 liten paprika
- 0,5 liten rödlök
- 50 g majs
- 4 st Quorn Salt & Pepper Tenders
- Chiliflakes och oregano
Vitlökssås:
- 1 dl grekisk yoghurt 0%
- 1 pressad vitlöksklyfta
- Örtsalt
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Placera två tunnbröd på ett bakplåtspapper.
- Bre på BBQ-sås och lägg på osten.
- Toppa med Quorn, tärnad paprika, finhackad rödlök, majs och kryddor.
- Tillaga i ugn ca 15 minuter.
- Blanda ihop vitlökssåsen (tillsätt ev. lite vatten i såsen, beroende på hur tjock du vill ha den).
- Ringla över vitlökssås och rulla ihop rullarna.