Ovo-vegetariska vårrullar

Ett fräscht och smakrikt mellanmål, eller som en del av en måltid. Välj själv hur du vill äta de här hälsosamma lakto-ovo vegetariska vårrullarna med Quorn Färs. Färgstarka, knapriga och lättlagade!
Portioner 12 stora eller 25 små
35 min
Enkelt
0,2kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 1 dl majonnäs
- ½ msk japansk soja
- 2 morötter
- 2 gula paprikor
- 2-3 vårlökar
- 1 kruka koriander
- 12 ark rispapper
- Salt
- Peppar
- Dip:
- 1 röd chili
- 1 msk sesamolja
- 2 msk japansk soja
- 1 msk risvinäger
- 2 msk rostade sesamfrön
Tillagning
- Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
- Stek färs snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i färsen, salt och peppar och blanda.
- Finstrimla morot, salladslök och paprika. Hacka koriandern.
- Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
- Dip: Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
- För varma vårrullar, stek rullarna i sesamolja på medelvärme tills de fått fin färg.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.