Ovo-vegetariska vårrullar

Ett fräscht och smakrikt mellanmål, eller som en del av en måltid. Välj själv hur du vill äta de här hälsosamma lakto-ovo vegetariska vårrullarna med Quorn Färs. Färgstarka, knapriga och lättlagade!

Portioner 12 stora eller 25 små

35 min

Enkelt

0,2kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 dl majonnäs
  • ½ msk japansk soja
  • 2 morötter
  • 2 gula paprikor
  • 2-3 vårlökar
  • 1 kruka koriander
  • 12 ark rispapper
  • Salt
  • Peppar
  • Dip:
  • 1 röd chili
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk risvinäger
  • 2 msk rostade sesamfrön

Tillagning

  1. Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
  2. Stek färs snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i färsen, salt och peppar och blanda.
  3. Finstrimla morot, salladslök och paprika. Hacka koriandern.
  4. Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
  5. Dip: Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
  6. För varma vårrullar, stek rullarna i sesamolja på medelvärme tills de fått fin färg.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (31)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.