Vegansk Caesarmacka
Gör en enkel och god caesarmacka med Quorn Vegan ChiQin Skivor till lunch – perfekt om du älskar en saftig vegetarisk eller vegansk caesarsallad. En snabb dressing, stekt surdegsbröd och stekt hjärtsallad tar den här veganska mackan till nästa nivå och du gör den på bara 10 minuter. Dessutom är den helt vegansk!
Portioner 2
20 mins
Enkelt
Veganskt
Gjorda med Quorn Vegan Skivor ChiQin
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 6 skivor Quorn Vegan ChiQin Skivor
- 1 msk vegansk majonnäs
- 1 tsk finhackad kapris
- 1 vitlöksklyfta, krossad
- 5 g vegansk parmesan, finriven
- 4 skivor surdegsbröd
- 1 litet hjärtsalladshuvud
Till servering (valfritt)
- Svartpeppar
- Extra vegansk parmesan
- Grönsakschips
- Citronklyftor
Tillagning
- Blanda vegansk majonnäs, parmesan, kapris och vitlök med en msk kokande vatten.
- Värm upp en grillpanna och stek brödskivorna cirka 1-2 minuter per sida.
- Skär salladen i 4 långa skivor och stek cirka 30 sekunder per sida.
- Lägg salladen och Quorn Vegan Skivor Chicken Style på brödskivorna och häll över dressingen.
- Garnera med svartpeppar, vegansk parmesan, grönsakschips och citronklyftor.