Vegansk Caesarmacka

Gör en enkel och god caesarmacka med Quorn Vegan Skivor Chicken Style till lunch – perfekt om du älskar en saftig vegetarisk eller vegansk caesarsallad. En snabb dressing, stekt surdegsbröd och stekt hjärtsallad tar den här veganska mackan till nästa nivå och du gör den på bara 10 minuter. Dessutom är den helt vegansk!

Portioner 2

10 min

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Skivor Chicken Style

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 6 skivor Quorn Vegan Skivor Chicken Style
  • 1 msk vegansk majonnäs
  • 1 tsk finhackad kapris
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 5 g vegansk parmesan, finriven
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 litet hjärtsalladshuvud
Till servering (valfritt)
  • Svartpeppar
  • Extra vegansk parmesan
  • Grönsakschips
  • Citronklyftor

Tillagning

  1. Blanda vegansk majonnäs, parmesan, kapris och vitlök med en msk kokande vatten.
  2. Värm upp en grillpanna och stek brödskivorna cirka 1-2 minuter per sida.
  3. Skär salladen i 4 långa skivor och stek cirka 30 sekunder per sida.
  4. Lägg salladen och Quorn Vegan Skivor Chicken Style på brödskivorna och häll över dressingen.
  5. Garnera med svartpeppar, vegansk parmesan, grönsakschips och citronklyftor.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.