
Vegetariska Wraps Med Kinainspirerad Fyllning Och Quorn Salt & Pepper Tenders
Prova den här vegetariska wrapen till lunch eller som en snabb vardagsmiddag. En spännande kinainspirerad fyllning passar perfekt tillsammans med våra krispiga Quorn Salt & Pepper Tenders och en smakrik five spice-mayo. Det här goda receptet är enkelt att laga! Mums – det här måste du testa!
Portioner 3
25 mins
Enkelt

Gjorda med Quorn Salt & Pepper Tenders
Rik På Protein
Lågt innehåll av mättat fett
FIBERKäLLA
Ingredienser
Wraps:
- 3 st mjuka tortilla wraps
- 0,5 hjärtsallat, strimlad
- 0,5 röd paprika, skivad
- 3 vårlökar, skivade
- picklad rödlök
Fyllning:
- 75 g tunna risnudlar, kokta
- 100 g kinakål, tunt strimlad
- 0,5 röd paprika, tunt skivad
- En näve korianderblad, hackade
- 50 g edamamebönor
- 0,5 tsk svartkummin (kan uteslutas)
- Five spice-mayo
Five spice-mayo:
- 2 msk lätt majonnäs
- 1 tsk five spice-krydda
- 1 lime, endast juice
Garnering:
- Röd chili, skivad
- Korianderblad
- Limeklyftor
Tillagning
- Tillaga Quorn Salt & Pepper Tenders enligt instruktion på förpackningen.
- Lägg alla ingredienser till Five spice-mayon i en skål och blanda ihop. Ställ åt sidan.
- Lägg alla ingredienser till den kinainsprerade nudelfyllningen i en skål, blanda ihop. Tillsätt hälften av Five spice-mayon och blanda väl.
- Värm tortillabröden. Fyll varje wrap med nudelfyllning, toppa med Quorn Salt & Pepper Tenders, Five spice-mayo och picklad rödlök.
- Garnera med skivad röd chili, korianderblad och pressa över limeklyftor.
- Servera och njut!