Vegetarisk One pot sallad med Quorn Färs

Michelle Coleman, dubbel VM-guldmedaljör, tipsar om en av hennes go to-rätter – en snabb och enkel vegetarisk sallad som bara tar 15 minuter att slänga ihop och dessutom är snäll mot planeten. Michelle maxar gärna sina måltider med nyttigheter och smak och hennes recepttips tenderar ha hög craving-faktor. Använd Quorn Färs för att laga en proteinrik sallad som alla kommer att gilla.

Portioner 4

20 min

Enkelt

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 2 förpackningar fetaost
  • Svenskt havreris, 4 portioner
  • 1 gurka
  • 300g tomater
  • 2 paprikor
  • 3 äpplen
  • 1 påse sallad
  • Topping:
  • 2 dl sweet chili
  • 1 lime, pressad + lime zest

Tillagning

  1. Koka havreris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek Quorn Färs i lite olja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär upp grönsakerna och blanda med färsen och fetaosten.
  4. Servera i en skål och toppa med sweet chili och lime.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.