Vegetarisk One pot sallad med Quorn Färs
Michelle Coleman, dubbel VM-guldmedaljör, tipsar om en av hennes go to-rätter – en snabb och enkel vegetarisk sallad som bara tar 15 minuter att slänga ihop och dessutom är snäll mot planeten. Michelle maxar gärna sina måltider med nyttigheter och smak och hennes recepttips tenderar ha hög craving-faktor. Använd Quorn Färs för att laga en proteinrik sallad som alla kommer att gilla.
Portioner 4
20 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Färs
- 2 förpackningar fetaost
- Svenskt havreris, 4 portioner
- 1 gurka
- 300g tomater
- 2 paprikor
- 3 äpplen
- 1 påse sallad
- Topping:
- 2 dl sweet chili
- 1 lime, pressad + lime zest
Tillagning
- Koka havreris enligt anvisning på förpackningen.
- Stek Quorn Färs i lite olja. Smaka av med salt och peppar.
- Skär upp grönsakerna och blanda med färsen och fetaosten.
- Servera i en skål och toppa med sweet chili och lime.