Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger med sötsyrlig glaze och coleslaw

Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger tas till en ny nivå med en sötsyrlig glaze och coleslaw. Receptet är framtaget av Tiktok-stjärnan och matprofilen Filip Poon som skapat en riktigt fastfood deluxe-servering!

Portioner 2

40 min

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 2 st burgarbröd
  • 2 st valfria salladsblad
  • Coleslaw:
  • 2 dl tunt skivad spetskål
  • 0,5 rödlök
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • 3 msk vegansk majonnäs
  • 0,5 tsk salt
  • Sötsyrlig umamisås:
  • 0,5 dl ketchup
  • 2 msk japansk soja
  • 2 msk HP sås
  • Het chilimajo:
  • 1 dl vegansk majonnäs
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk sesamolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg Quorn Vegan Crunchy Fillet Burgers på en plåt och rosta i ugnen i cirka 15-20 minuter.
  3. Coleslaw: Blanda samtliga ingredienser.
  4. Rör samman såserna.
  5. Rosta brödet.
  6. Pensla ett lager av den sötsyrliga umamisåsen på burgarna och montera: Bröd, salladsblad, coleslaw, burgare, het chilimajo och till sist brödet!

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.