Nickes Backyard Burger - Vegetarisk (lakto ovo) burgare med Quorn - recept

Bli en riktig burgarmästare! Servera en lakto-ovo vegetarisk Backyard Burger på grillfesten. Bygg upp med ett mjukt hamburgerbröd och en saftig Quorn Burgare och lägg sedan på ättiksgurka, coleslaw och lite ädelostdressing.

Portioner 4

Enkelt

Gjorda med Vegetarisk Quorn Burgare

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 msk olja/smör
  • Salt Bluecheese-dressing:
  • 1 dl lätt crème fraîche
  • 50 g blåmögelost utan löpe
  • Salt & peppar Cajunkryddad coleslaw:
  • 200 g vitkål, finstrimlad
  • 1 morot, skalad och finriven
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ tsk salt
  • 2-3 tsk cajunkrydda
  • 2 tsk vinäger
  • 1 msk olivolja

Tillagning

"Jag har valt mina egna favoritsmaker: en burgare med bluecheese-dressing och saltgurka!" Nicke Borg

Stek enligt anvisningarna nedan.

  1. Stek eller grilla burgarna enligt anvisningarna på förpackningen
  2. Montera burgarna; Först brödbotten, sedan sallad, saltgurka, burgare, dressing och brödlock.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (32)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.