Loading
Recept

Veganska Quorn Filé Burgare med Krämig Vegansk Coleslaw

Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som helst!

Portioner 4

35 min

Enkelt

676 kcal
(Per portion)

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein

Ingredienser

  • 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 4 burgarbröd
  • 4 msk vegansk majonnäs
  • Sallad
  • Pommes frites
  • Vegansk Slaw
  • 1,5 msk vegansk majonnäs
  • 1,5 msk vegansk yoghurt
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 citron, saften
  • 2-3 dl fint skuren vitkål
  • 1 morot, skalad och strimlad
  • 0,5 liten rödlök, tunt skivad
  • Svartpeppar
  • Picklad rödlök
  • 200g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit, 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
  2. Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
  3. Tillaga pommes frites r enligt anvisning på förpackningarna. Sätt airfryern på 200 ˚C enligt tillverkarens anvisningar. Placera Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i en smord airfryer-korg (fyll inte på för mycket). Fritera i 6 minuter, vänd på dem efter 6 minuter, tills de är gyllenbruna.
  4. Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme