Loading
Recept

Veganska Quorn Filé Burgare med Krämig Vegansk Coleslaw

Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som helst!

Portioner 4

35 min

Enkelt

676 kcal
(Per portion)

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein

Ingredienser

  • 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 4 burgarbröd
  • 4 msk vegansk majonnäs
  • Sallad
  • Pommes frites
  • Vegansk Slaw
  • 1,5 msk vegansk majonnäs
  • 1,5 msk vegansk yoghurt
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 citron, saften
  • 2-3 dl fint skuren vitkål
  • 1 morot, skalad och strimlad
  • 0,5 liten rödlök, tunt skivad
  • Svartpeppar
  • Picklad rödlök
  • 200g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit, 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
  2. Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
  3. Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningarna.
  4. Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme