Recept
Veganska Quorn Filé Burgare med Krämig Vegansk Coleslaw
Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som helst!
- Vegetarisk burgare
- Quorn's Enkla Vegetariska Recept
- Goda Veganska Recept
- Veganska och Vegetariska Air Fryer Recept
Portioner 4
35 min
Enkelt
676 kcal
(Per portion)
Veganskt
Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein
Ingredienser
- 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
- 4 burgarbröd
- 4 msk vegansk majonnäs
- Sallad
- Pommes frites
- Vegansk Slaw
- 1,5 msk vegansk majonnäs
- 1,5 msk vegansk yoghurt
- 0,5 tsk senap
- 0,5 citron, saften
- 2-3 dl fint skuren vitkål
- 1 morot, skalad och strimlad
- 0,5 liten rödlök, tunt skivad
- Svartpeppar
- Picklad rödlök
- 200g rödlök
- 0,5 dl ättikssprit, 12%
- 1 dl socker
- 1,5 dl vatten
Tillagning
- Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
- Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
- Tillaga pommes frites r enligt anvisning på förpackningarna. Sätt airfryern på 200 ˚C enligt tillverkarens anvisningar. Placera Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i en smord airfryer-korg (fyll inte på för mycket). Fritera i 6 minuter, vänd på dem efter 6 minuter, tills de är gyllenbruna.
- Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.