Skip to main content

Quorn Crispy ChiQin Burger med Srirachamajo

veganska file burgare, srirachamajo, vegetariskt, quorn.

En variant på den klassiska burgaren med Quorn Crispy ChiQin Burgers. Den goda srirachamajon ger extra hetta och smak. Lägg gärna till andra önskade tillbehör för din alldeles egna veganska burgare.

Portioner 4

20 min

Enkelt

Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader och tillaga Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skölj och skär upp sallat och skott.
  3. Montera burgaren i bröd med veganska ost, grönsaker och srirachamajo.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.