Quornbullar med vegetarisk brunsås 2.9428571428571 out of 5, 1 based on 35 ratings

Recept

Quornbullar med vegetarisk brunsås

35

Betygsätt detta recept

Våra ovo-vegetariska Quorn Bullar smakar riktigt gott tillsammans med en krämig, vegetarisk brunsås. Servera med potatismos, gröna ärtor och lite lingonsylt.

Portioner 6
0,4 CO2e/portion

Ingredienser

Till Quorn-bullarna:

  • 300 g Quorn-färs
  • 2 msk olja
  • 1 lök, finhackad
  • 1 tärning grönsaksbuljong, smulad
  • 150 gram brödsmulor från fullkornsbröd – mer om blandningen blir för klibbig
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 medelstor potatis, kokad och mosad
  • 1dl mellangrädde
  • 3 ägg, vispade
  • salt Till såsen:
  • 1 msk smör
  • ½ msk mjöl
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 1dl grädde
  • salt och peppar
  • 2 msk sojasås

Gjorda med Quorn Bullar

Visa produkt