Quorn Vegan Krispiga Burgare med pink slaw 5 out of 5, 1 based on 3 ratings

Recept

Quorn Vegan Krispiga Burgare med pink slaw

3

Betygsätt detta recept

Quorn Vegan Krispiga Burgare med pink slaw, koriander- och limedressing och sötpotatisklyftor.

696 Kcal Per portion
Portioner 4
40 min
0,41 CO2e/portion

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Vegan Krispiga Burgare

Pink slaw:

  • 30 g vegansk majonnäs
  • 30 g vegansk cream cheese
  • 2 tsk hett vatten
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1/2 rödkålshuvud, finstrimlat
  • 1 liten rödlök, tunt skivad
  • 1 morot, tunt skivad
  • Salt och nymalen svartpeppar

Koriander- och limedressing:

  • 1 liten vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 stort knippe färsk koriander
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 1 lime, skal och juice
  • 2 msk tahini
  • 1/2 tsk kummin
  • Salt och peppar efter smak

Sötpotatisklyftor:

  • 4 stora sötpotatisar, noggrant skrubbade, låt skalet sitta kvar
  • Havssalt
  • Nymalen svartpeppar
  • 1–2 tsk rökt paprikapulver
  • 2 msk olivolja

Gjorda med Quorn Vegan Krispiga Burgare

Visa produkt