Recept

Recept på veganmat - Quorn Veganschnitzel med Quinoa

Njut av en riktigt god och lättlagad vegansk sallad. Prova våra veganska panerade schnitzlar med en mix av quinoa, russin, granatäpple och ruccola.

Portioner 2

Enkelt

574 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Vegansk Schnitzel

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

1 paket Quorn Vegansk Schnitzel Quinoa:
  • 250 g tillagad röd och vit quinoa
  • 1 rödlök, finhackad
  • 40 g russin
  • 40 g granatäppelkärnor
  • 20 g rostade pinjenötter (torrostade i stekpanna)
  • 1 liten knippa koriander, persilja och mynta – grovt hackad
  • En näve ruccolablad
Dressing:
  • Ca 1 msk röd chili, fint hackad
  • Ca 2-3 msk saft från citron, efter smak
  • 1 tsk socker
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • salt och nymalen svartpeppar

Tillagning

  1. Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
  2. Blanda samman quinoa, lök, granatäppelkärnor, pinjenötter, örter och ruccolablad.
  3. Stek schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen, skiva och servera tillsammans med quinoasalladen.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (31)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.