Quorn Pepparstek med Quinoasallad 2.8125 out of 5, 1 based on 16 ratings

Recept

Quorn Pepparstek med Quinoasallad

16

Betygsätt detta recept

Servera Quorn Pepparstek tillsammans med en god quinoasallad, färska tomater och knapriga rostade pinjenötter för en lätt och smakrik måltid.

532 Kcal Per portion
Portioner 2
20 min
0,48 CO2e/portion

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Pepparstek
  • 2 ¼ dl quinoa, kokt
  • ½ rödlök, tunt skivad
  • 6–8 körsbärstomater, halverade
  • En näve ruccola
  • 50 g rostade pinjenötter
  • Färsk koriander, hackad

Ingredienser till salladsdressingen

  • 2 msk olivolja
  • Rivet skal från ½ lime
  • Juice från ½ lime
  • ½ röd chili, finhackad
  • En nypa socker (eller efter smak)

Gjorda med Quorn Pepparstek

Visa produkt