Quorn Pepparstek med Quinoasallad 2.5 out of 5, 1 based on 6 ratings

Recept

Quorn Pepparstek med Quinoasallad

6

Betygsätt detta recept

Servera Quorn Pepparstek tillsammans med en god quinoasallad, färska tomater och knapriga rostade pinjenötter för en lätt och smakrik måltid.

532 Kcal Per portion
Portioner 2
20 min
0,48 CO2e/portion

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Pepparstek
  • 2 ¼ dl quinoa, kokt
  • ½ rödlök, tunt skivad
  • 6–8 körsbärstomater, halverade
  • En näve ruccola
  • 50 g rostade pinjenötter
  • Färsk koriander, hackad

Ingredienser till salladsdressingen

  • 2 msk olivolja
  • Rivet skal från ½ lime
  • Juice från ½ lime
  • ½ röd chili, finhackad
  • En nypa socker (eller efter smak)

Gjorda med Quorn Pepparstek

Visa produkt