Quorn Pepparstek med Bräserad Rödkål och Potatismos 3.4 out of 5, 1 based on 5 ratings

Recept

Quorn Pepparstek med Bräserad Rödkål och Potatismos

5

Betygsätt detta recept

Servera Quorn Pepparstek ovanpå rödkål och potatismos och toppa med mandel, äpple och pistagenöt så får du en smakrik vegetarisk måltid.

448 Kcal Per portion
Portioner 4
40 min
0,45 CO2e/portion

Ingredienser

  • 4 Quorn Pepparstek
  • 700 g rödkål
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 lagerblad
  • 2 tsk socker
  • 2 äpplen
  • 1 kg potatis
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk finkornig senap
  • 30 g naturella mandlar
  • 30 g naturella pistagemandlar

Gjorda med Quorn Pepparstek

Visa produkt