Skip to main content

Quorn Crispy ChiQin Burger med picklad rödlök

Burgare gjord med Quorn Crispy ChiQin Burger toppad med röd plockad lök serverad med pommes frites.

En god och lättlagad vegetarisk burgare på några minuter! Servera Quorn Crispy ChiQin Burger med dina favoritgrönsaker och picklad rödlök som passar bra till den här burgaren som har lagom sting i smaken.

Dessa burgare gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers är perfekt när det behöver gå snabbt och när du vill ha en riktig god vegetarisk måltid som passar hela familjen.

Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers

Ingen soja

Ingredienser

Pickad rödlök:

  • 200 g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit (12 %)
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Picklad rödlök (fungerar fint att göra i förväg och förvara i kylskåp): Skiva rödlök tunt och lägg i en burk med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.
  2. Tillaga Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  3. Tillaga pommes frites enligt anvisning på förpackningen.
  4. Montera burgaren med bröd, dressing, burgare, ost, sallad, tomat, pickad rödlök och avsluta med toppen av brödet.
  5. Servera tillsammans med pommes frites.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(2)

3 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.