Quorn Crispy ChiQin Burger & somrig potatissallad
Potatissallad är perfekt att svänga ihop enligt principen ”man tager vad man haver”. Skiva upp burgaren som variation till alla burgare i bröd. Tips! Koka några potatisar extra och servera som de är med smör till barnen.
Portioner 4
35 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers
Ingen soja
Ingredienser
- 4 Quorn Crispy ChiQin Burgers
- 500g färskpotatis
- 1 knippe rädisor
- 2 st salladslök
- 1 påse salladsmix
- 50g ärtskott
- 50g pumpakärnor
Dressing:
- ½ dl olivolja
- 2 msk vit balsamvinäger
- ½ citron (saften)
- 1 msk dijonsenap
- 1 st pressad vitlöksklyfta
- Salt
- Svartpeppar
Tillagning
- Koka potatisen lagom mjuk.
- Dressing: Blanda ihop ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan.
- Skölj och skiva grönsakerna.
- När potatisen är ljummen – blanda ner dressingen först och sedan grönsakerna.
- Tillaga burgarna enligt anvisning på förpackningen, strimla och servera med potatissalladen.