Skip to main content

Quorn Crispy ChiQin Burger & somrig potatissallad

Potatissallad är perfekt att svänga ihop enligt principen ”man tager vad man haver”. Skiva upp burgaren som variation till alla burgare i bröd. Tips! Koka några potatisar extra och servera som de är med smör till barnen.

Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 4 Quorn Crispy ChiQin Burgers
  • 500g färskpotatis
  • 1 knippe rädisor
  • 2 st salladslök
  • 1 påse salladsmix
  • 50g ärtskott
  • 50g pumpakärnor

Dressing:

  • ½ dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • ½ citron (saften)
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Koka potatisen lagom mjuk.
  2. Dressing: Blanda ihop ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan.
  3. Skölj och skiva grönsakerna.
  4. När potatisen är ljummen – blanda ner dressingen först och sedan grönsakerna.
  5. Tillaga burgarna enligt anvisning på förpackningen, strimla och servera med potatissalladen.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.