Vegetarisk (lakto ovo) burgare - Manges Big Quorner - recept

"Eftersom tanken är att göra en god burgare och samtidigt minska köttkonsumtionen gjorde jag en version på världens kanske mest sålda hamburgare. Den blev riktigt god och jag är väldigt nöjd med resultatet!” Mange Schmidt

Portioner 4

30 min

Enkelt

Gjorda med Quorn Burgare

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 8 Quorn Burgare
  • 4 hamburgerbröd från Magnus Johanssons bageri i Hammarby
  • Sjöstad
  • Romansallad
  • Gul lök
  • Saltgurka
  • Smältost utan löpe
  • Sallad, lök, gurka
  • 10 romansalladsblad
  • 2 gula lökar
  • 16 skivor saltgurka Dressing
  • 2 dl Hellmans majonnäs
  • ½ dl bostongurka
  • 2 msk French’s senap
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk vitlökspulver

Tillagning

  1. Stek eller grilla burgarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skär burgarbrödet i tre delar. Montera burgarna; Först brödbotten, lägg på sallad, lök, dressing och ost. Därefter burgare, bröd, sedan nytt lager med sallad, lök, dressing och även saltgurka. Därefter burgare och sist locket.
  2. Sallad, lök, gurka Strimla salladsbladen, hacka löken fint och skärsaltgurkan i skivor.
  3. Dressing Bland alla ingredienser och rör om.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (27)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.