Kebabish Burger 3 out of 5, 1 based on 22 ratings

Recept

Kebabish Burger

22

Betygsätt detta recept

Den här lakto-ovo vegetariska burgaren serveras med en het röd kebabsås och tabbouleh med extra sting. Ett roligt och hälsosamt recept som är fullpackat med Medelhavssmaker.

421 Kcal Per portion
0,6 CO2e/portion

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare (320 g)
  • 1 msk smör/olja till stekning
  • Salt
  • Spiskummin Röd kebabsås:
  • 200 g passerad tomat
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk grönsaksbuljong
  • Svartpeppar
  • 1 nypa socker
  • 1 tsk malen spiskummin
  • Salt
  • Fint hackad chilipeppar Vit kebabsås:
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt Tabbouleh:
  • 2 tomater
  • ½ röd lök
  • 1 knippe färsk persilja
  • 1 kruka färsk mynta
  • 1 msk olivolja
  • Saften av ½-1 citron
  • Salt
  • Peppar Tillbehör:
  • 4 pitabröd
  • Romansallad, bruten i bitar
  • Tomat, skivad
  • Lök, tunt skivad
  • 4 msk ajvar

Gjorda med Quorn Burgare

Visa produkt