Skip to main content

Quorn Crispy ChiQin Burger med Srirachamajo

En variant på den klassiska burgaren med Quorn Crispy ChiQin Burgers. Den goda srirachamajon ger extra hetta och smak. Lägg gärna till andra önskade tillbehör för din alldeles egna veganska burgare.

Portioner 4

20 mins

Enkelt

Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers

Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader och tillaga Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skölj och skär upp sallat och skott.
  3. Montera burgaren i bröd med veganska ost, grönsaker och srirachamajo.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.